• Echipa

  Dr. Nicolae Sali – Presedinte
  Tel.: +373 69-366-806
  E-mail: office@catalactica.md

  Afla detalii...
 • Cercetare nationala privind reformele educationale

  Cercetare națională (sondaj reprezentativ statistic) pe aprox. 1150 de respondenți
   

  Afla detalii...
 • Campania nationala de consultari publice

  10 coordonatori locali care să asigure capacitatea operațională și de gestionare a celor 100 ambasadori ai educatiei de calitate  

  Afla detalii...
 • Ambasadorii educatiei de calitate

  100 de persoane selectate investite ca ambasadori ai educatie de calitate  

  Afla detalii...
 • Campanie de promovare si comunicare

  Crearea contextului în care participanții dezbat rezultatele si promoveaza ideile proiectului  

  Afla detalii...

Comunicarea și promovarea proiectului

      Activitatea 4.1 are ca finalitate prezentarea rezultatelor cercetării, crearea unui context în care participanții să dezbată aceste rezultate și (de asemenea) să promoveze ideea proiectului, beneficiile sale și activitățile viitoare. La eveniment va putea participa orice persoană interesată și vor fi invitate cu precădere responsabili instituționali (decidenți, creatori de politici, persoane cheie în administrație, specialiști, reprezentanți ai ONG-urilor, jurnaliști etc.).
      Componenta de vizibilitate a proiectului va fi accentuată prin activitatea 4.2, în cadrul căreia specialiștii proiectului vor avea o contribuție decisivă pentru concentrarea interesului opiniei publice asupra problematicii educaționale. Ei vor participa la diverse acțiuni publice, la emisiuni de radio și televiziune, vor lua poziții publice și se vor acredita ca persoane avizate pentru a fi consultate și a emite opinii fundamentate în raport cu evenimentele curente. Prestația acestora va fi cuantificată ca urmare a unei monitorizări realizate de către echipa de proiect și de către prestatorul ce va implementa activitatea 4.3.
      Activitatea 4.3 presupune ca pe baza rezultatelor studiului ex-ante să fie concepute și derulate activități coerente care să informeze/sensibilizeze/conștientizeze opinia publică în privința unor subiecte de interes major în raport cu realitatea națională și cu tematica proiectului. Elementul central îl constituie concepția și difuzarea clipurilor radio și TV (respectiv similarele din mediul online), care vor angrena interesul public în raport cu obiectivele proiectului. Activitatea (creație și producție, difuzare, monitorizare) va fi externalizată prin subcontractare.
      Activitatea 4.4 va comasa rezultatele proiectului pe care le va valoriza public, împreună cu beneficiile proiectului și posibile continuări ale acestuia. Cu această ocazie vor fi lansate volumele tipărite ce conțin versiunile finale ale rapoartelor de cercetare și studiilor elaborate prin proiect, va fi redactată o rezoluție care conține și care va face referire la situația educațională din Republica Moldova la acel moment dat și care va integra toate recomandările de politici generate pe parcursul acestuia. La conferință vor participa persoanele implicate în proiect, cetățeni și orice persoană implicată.