Colaborari

♦ CBS AXA din Republica Moldova, Bernard Brunhes International (BBI) din Paris şi A.D.P.S.E. “Catalactica – Filiala Moldova, au evaluat rezultatele şi impactul proiectelor promovate de FISM 2.
 
♦ Institutul de Integrare Europeană şi Ştiinţe Politice al Academiei de Ştiinţe a MoldoveiSecţia Sociologie:
 
Membrii  A.D.P.S.E. “Catalactica – Filiala Moldova, au contribuit la elaborarea metodologiei şi la colectarea şi prelucrarea informaţiei pentru cercetarea Evoluţia stratificării sociale în condiţiile transformării societăţii şi perspectivei de integrare europeană a Republicii Moldova”.
 
♦ Asociaţia obştească “Iniţiativa Social-Rurală” si  A.D.P.S.E
Catalactica“,
 Filiala Moldova, au realizat integral cercetarea Corupţia în instanţele de judecată”, din cadrul unui proiect al programului de monitorizare a corupţiei.
 
♦ Spolu International Foundation (Netherlands) si A.D.P.S.E
Catalactica 
– Filiala Moldova, au realizat cercetări şi studii de teren despre situaţia romilor din Republica Moldova.
 
♦ Serviciul Independent de Sociologie şi Informaţii Opinia: Membrii  A.D.P.S.E. “Catalactica – Filiala Moldova,​ au participat la studiile sociologice de tip monitor „Barometrul Societăţii”, în care se abordează un spectru larg de probleme care în permanenţă se reactualizează cu noi subiecte în dependenţă de schimbările şi procesele sociale ce se produc în societate. Cercetările: „Problemele actuale ale societăţii”; „Probleme actuale ale tineretului din Moldova”; „Eurobarometru”; „Excluderea socială în Moldova”; „Alegerile parlamentare şi opţiunile electoratului”, reflectă starea de spirit a populaţiei, situaţia social-politică, economică şi culturală, calitatea vieţii, activitatea instituţiilor de stat şi gradul de încredere a populaţiei în instituţiile publice, partide politice şi politicieni etc.
 
♦ Centrul ContactMembrii A.D.P.S.E. “Catalactica– Filiala Republica Moldova au participat la elaborarea metodologiei şi la desfăşurarea cercetării sociologice: Sectorul neguvernamental din Moldova”.

 
 
Asociatia Obsteasca – Asociatia pentru Dezvoltare si Promovare
Socio-Economica
Catalactica
 Filiala Republica Moldova, colaboraza pentru implementarea proiectelor sale dar si pentru furnizarea unor servicii de cea mai inalta calitate, impreuna cu mai multi membrii participanti, conform bunelor practici comunitare. 

Principalii colaboratori sunt